Inchiriere schele

     
■ SCHELE MODULARE
 
■ Sistem de schelă cu cadre-portal care permite construcția de schele cu cadre și elemente de cuplare pentru poziționarea diagonalelor și lateralolor. Utilizate pentru fațade drepte, schelele cu conexiune cu pin (pivot) basculant sunt recomandate atât pentru lucrări de construcții cât și pentru renovări.
 
■ Datorită asamblării extrem de simple, această schelă este folosită pe larg de către majoritatea firmelor de construcții.
 
■ Elementele schelei pot fi atât vopsite în câmp electrostatic cât și zincate termic. Datorită numeroaselor accesorii existente, schelele cu pin (pivot) basculant pot rezolva orice problemă aparută pe un șantier.
 
■ Caracteristici
■ Înălțime tronson: 2 m
■ Lungime tronson: 1,8 m
■ Lățime tronson: 1,05 m
■ Oțel S235JR
■ Țeavă cadru: diametru 48,3 mm
■ Grosime perete cadru: 2,9 mm
■ Încărcare schelă: până la 300 daN/m.
 
 
  Inchiriere schele

KRONSTARR BAU COMPANY S.R.L. este o companie cu experiență, care asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, amenajări interioare, închiriere utilaje.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a crește satisfacția clientului.

Societatea este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, SRM 8000. (vezi info companie)