Certificări

Certificări

■ Certificări ISO și SRM

■ Certificarea ISO 9001 reflecta implementarea de catre KRONSTARR BAU COMPANY S.R.L. a unui sistem de calitate recunoscut internațional și care este reprezentativ atât pentru calitatea produselor și serviciilor, cât și pentru managementului firmei.

 

■ Certificatul ISO 14001 implementarea corectă a standardului ISO 14001 confera clienților noștri siguranța că se pot încrede în minimizarea activă a impactului asupra mediului, prin procesele, produsele și serviciile proprii și îi scutește de dispute legale cu autoritatea de mediu.

 

■ ISO 45001:2018 este menit să îmbunătățească nivelurile de siguranță la locul de muncă.

 

■ Certificatul ISO 27001:2013, refelectă dezvoltarea de către KRONSTARR BAU COMPANY S.R.L. a unui cadru pentru gestionarea securităţii propriilor active informaţionale – inclusiv informaţiile financiare, proprietatea intelectuală şi informaţiile despre angajaţi – sau informaţiile încredinţate organizaţiei de către clienţi sau părţi terţe.

 

■ Certificatul SRM 8000 reflectă angajamentul societății noastre de proteja drepturile lucrătorilor, condițiile de muncă, siguranța și managementul, inclusiv respectarea dispozițiilor legale.

■ Alte informații despre companie

■ Societatea a înregistrat permanent un trend ascendent, reflectat în creșterea constantă a cifrei de afaceri.

■ Dezvoltarea continuă a societății este efect al dotării, diversificarii activităților și nu în ultimul rând al calității serviciilor prestate, care ne-au creat un bun renume în piața de profil.

■ Totodată un management performant al gestionării forței de muncă, a cheltuielilor fixe dar și al achiziționării și consumului de materiale, au făcut posibilă creșterea indicatorilor economico-financiari ceea ce ne conferă stabilitate, siguranță financiară, posibilitatea de a onora comenzi noi și de a dezvolta noi obiective.