Despre noi

Despre noi

■ Despre companie

■ KRONSTARR BAU COMPANY S.R.L. este o companie cu experiență, care asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, amenajări interioare și multe altele.

 

■ Obiectivul de bază al companiei noastre este de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a crește satisfacția clientului.

 

■ Societatea este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, SRM 8000. (vezi certificări)

 

■ Soluții complete, calitate și promptitudine

■ Înființată în anul 2008 societatea a reușit să se dezvolte continuu, ajungând astăzi o firmă de construcții apreciată, într-un domeniu în care calitatea și promptitudinea sunt atribute esențiale, deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi și este în măsură să găseasca soluții personalizate de la proiectare până la execuția la cheie a obiectivelor.

 

■ Societatea se află într-un permanent proces de perfecționare, având totodată grijă ca personalul propriu să fie foarte bine motivat și să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, dezvoltând în același timp relații de colaborare corecte și trainice cu partenerii săi arhitecți, ingineri de structuri, designeri, furnizori și producători de materiale de construcții.